Οι ανάγκες της εποχής που ζούμε μας ώθησαν στη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος όπου θα φιλοξενούμε τις ιδέες διαφόρων καλλιτεχνών.

Σε αυτό θα μπορεί ο καθένας να αγοράζει, σε προσιτές τιμές , χειροποίητες δημιουργίες μέσα από μια μεγάλη γκάμα ειδών και κατηγοριών.

Παρακάτω συλλέξαμε τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις και τις απαντήσαμε με σκοπό να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες απορίες έχετε για τη συμμετοχή ενός δημιουργού στο eshop μας.

Στη συνέχεια και με 3 απλά βήματα μπορείς σήμερα κιόλας να γίνεις ένας απο τους δημιουργούς που πωλούν τις δημιουργίες τους στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πως μπορώ να πουλήσω στην Kallikantzoura;

Είναι πολύ εύκολο και οικονομικό! Αν θες να πουλήσεις τη δουλειά σου στο Kallikantzoura eshop συμμετέχοντας ως δημιουργός, θα πρέπει να κάνεις αίτησή και να προχωρήσεις στην αγορά ενός απο τα 3 πακέτα συνδρομής. Εμείς θα φροντίσουμε να σε ενημερώσουμε για όλες τις διαδικασίες καθώς και να σου στείλουμε ενα λεπτομερή οδηγό για το πώς θα ανεβάζεις τα προϊόντα σου όπως και όποτε θές.

Πώς κάνω αίτηση;

Ακολουθώντας τα 3 απλά βήματα που θα βρείς παρακάτω.

Πώς προχωράω αφού κάνω την αίτησή μου;

Πλέον είμαστε συνεργάτες.Εσυ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τις εύκολες και γρήγορες οδηγίες που θα λάβεις στο email που χρησιμοποίησες κατά την εγγραφή και αίτησή σου .

Πόσα προϊόντα μπορώ να αναρτήσω;

Όσα θέλεις! από εσένα εξαρτάται , μπορείς να διαλέξεις ένα από τα πακέτα μας που σε βολεύει καλυτέρα! Έτσι κι εμείς κι εσύ δεσμευόμαστε να προβάλουμε τα προϊόντα σου για την περίοδο που αφορά η συνδομή σου.

Ποιες προδιάγραφες χρειάζονται;

Αρχικα η σωστή και αισθητικά προσεγμένη παρουσίαση των προϊόντων είναι ένας σημαντικός παράγοντας συνοχής σε κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα.
Για αυτό θέλουμε η βασική φωτογραφία (η πρώτη) να είναι κάθετη ορθογώνια με αναλογία 3:4, ενώ οι υπόλοιπες μπορούν να είναι οριζόντιες κάθετες ή τετράγωνες. Ελάχιστα DPI 72 (προτεινόμενα DPI φωτογραφίας 150). Σημαντικό είναι να φαίνεται αποκλειστικά το προϊόν, σε λευκό ή μαύρο φόντο, χωρίς λογότυπα, πλαίσια, κείμενα ή άλλα αντικείμενα. Επίσης, προτείνουμε η κάθε φωτογραφία να έχει περιθώρια περιμετρικά του προϊόντος. Πέρα απο τις φωτογραφίες, καλό είναι ο δημουιργός να είναι ενεργός στα social media (Facebook και Instagram), με σκοπό να προωθεί και εκείνος την δουλειά του μέσω του eshop αλλά και να εκμεταλλεύεται το πρόγραμμα μας για αύξηση κερδών (δες εδω affiliate marketing).

Πώς πουλάω τα προϊόντα μου στο Kallikantzoura eshop;

Συμμετέχοντας στο Kallikantzoura eshop ως δημιουργός έχεις τη δυνατότητα να προβάλεις τη δουλειά σου στο κοινό μας. Ο τρόπος είναι απλός.
Μόλις κάποιος πελάτης ενδιαφερθεί για το προϊόν σου και πραγματοποιήσει την ηλεκτρονική του παραγγελία, η kallikantzoura αγοράζει το προϊόν από εσένα (εκδίδοντας απόδειξη αγοράς) και το πουλά στον πελάτη εκδίδοντας απόδειξη. Εσυ δηλαδη,το μόνο που έχεις να κάνεις αφού σε ειδοποιήσουμε πως ένα απο τα προϊόντα σου πουλήθηκε, είναι να πακετάρεις την παραγγελία με σκοπό να έρθει το courier να παραλάβει την παραγγελία απο την διέθυνση που μας έχεις δηλώσει.

Σε τι τιμή θα πουληθεί το προϊόν μου στους πελάτες του Kallikantzoura eshop;

Εσυ επιλέγεις την τιμή πώλησης των προϊόντων σου. Σημαντικό είναι κατά τον καθορισμό της τιμής του κάθε προϊόντος, να υπολογίσεις πως το καθαρό σου κέρδος θα προκύψει αφού αφαιρεθεί η προμήθεια πώλησης της Καλλικαντζούρας και ο ΦΠΑ.

Καθαρό κέρδος = Τιμή πώλησης – ΦΠΑ – Προμήθεια Καλλικαντζούρας

Παράδειγμα: Αν είσαι κάτοχος ετήσιας συνδρομής και καταχωρήσεις ένα προϊόν προς πώληση με τιμή 100€, όταν αυτό πωληθεί, το καθαρό σου κέρδος θα είναι: 100€ – 24€- 10€ = 66 € καθαρό κέρδος

Μπορώ να συμμετάσχω ακόμη και αν δεν έχω επιχείρηση;

Ναι! Στο Kallikantzoura eshop μπορείς να συμμετάσχεις ως δημιουργός είτε έχεις δική σου επιχείρηση, είτε όχι (ακόμη, δηλαδή, και ως ιδιώτης ). Το eshop μας δηλαδή, αγοράζει από εσένα και πουλάει στον τελικό πελάτη, με αποτέλεσμα όλες οι συναλλαγές και οι σχετικές διαδικασίες να γίνονται με ασφάλεια, νομιμότητα και διαφάνεια.

Πρέπει να εκδώσω/κόψω κάτι προς το kallikantzoura;

Όχι, καθώς ως ιδιώτης δε μπορείς να εκδώσεις κάποιο παραστατικό. Για αυτό για κάθε παραγγελία που έχεις και για να πιστοποιήσουμε το γεγονός πως αγοράζουμε από εσένα, εκδίδουμε και σου αποστέλλουμε ένα παραστατικό που ονομάζεται τιμολόγιο αγοράς.

Πώς διασφαλίζεται η νομιμότητα των πωλήσεων μου; Θα είμαι συνεπής απέναντι στην εφορία/στο κράτος;

Φυσικά! Στο Kallikantzoura eshop λειτουργούμε με απόλυτη διαφάνεια και με βάσει τους ισχύοντες νόμους. Σύμφωνα με το νόμο ΠΟΛ 1003/31.12.2014, κάθε ιδιώτης μπορεί να πουλήσει αντικείμενα ή υπηρεσίες αξίας μέχρι 10.000 ευρώ, χωρίς να πρέπει να ανοίξει δική του επιχείρηση, αφού μέχρι αυτό το ποσό, δεν θεωρείται επιτηδευματίας.

Πώς ειδοποιούμαι όταν ένα πελάτης αγοράσει ένα προϊόν μου μέσω του Kallikantzoura eshop;

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας του πελάτη, σου στέλνουμε ένα email, το οποίο περιλαμβάνει τον κωδικό/αντικείμενο που πουλήθηκε με σκοπό να προχωρήσεις στο πακετάρισμα και την παράδοσή του στο courier.

Τι γίνεται με τα μεταφορικά; Πως στέλνω τις χειροποίητες δημιουργίες μου;

Εμείς είμαστε εδώ, όποιο και αν είναι το πακέτο συνεργασίας που έχεις διαλέξει. Οι συνεργάτες μας στον τομέα των ταχυμεταφορών (courier) αναλαμβάνουν να παραλάβουν το προϊόν από τον δικό σου χώρο και να το αποστείλουν στον πελάτη , ώστε εσύ να μη χρειάζεται να αγχωθείς για τίποτα. Τα έξοδα των μεταφορικών είναι υποχρέωση του παραλήπτη και θα έχουν προστεθέι στο κόστος της παραγγελίας του.

Πότε και πώς πληρώνομαι για τις παραγγελίες μου;

Πολύ απλά! Οι πληρωμές των δημιουργών στο Kallikantzoura eshop για τα προϊόντα που πουλήθηκαν, πραγματοποιούνται αθροιστικά για κάθε μήνα μέσα στις 5 πρώτες εργάσιμες του επόμενου και με ηλεκτρονική μεταφορά στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

ΓΙΝΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ