ΚαλλΙκΑντζούρΑ art cafe

Η Καλλικαντζούρα γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη νέων καλλιτεχνών για δημιουργία και καλή παρέα.

Είμαστε μια κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση που αγαπάμε τις τέχνες, τον καλό καφέ & τις βραδιές με ποτό & μεζεδάκι.. και όχι μόνο!

Θέλουμε μέσα από τις τέχνες να γίνουμε ένας μικρός πόλος έλξης καλλιτεχνών στη μικρή γειτονιά μας.

Στόχος μας είναι να γίνουμε το αγαπημένο σας στέκι, με όλους τους τρόπους! είτε με την επίσκεψη σας στο χαρούμενο πολύχρωμο καφέ μας , είτε με την παρουσία σας στο διαδικτυακό μας κατάστημα.

Σεμινάρια

Στο εργαστήριο μας διοργανώνονται καλλιτεχνικά σεμινάρια που μπορούν να γεμίσουν τον χρόνο σας δημιουργικά, να προσφέρουν γνώση σε πολλούς διαφορετικούς τομείς και να αναδείξουν το κρυμμένο σας ταλέντο.

Μπορείτε να δοκιμάσετε μέσα από τη ζωγραφική, τον πηλό, τη φωτογραφία, τη μουσική ,το θεατρικό παιγνιδι, την κατασκευη κοσμημάτων με ανακυκλώσιμα υλικά, μεταποίηση ρούχων – ραπτική, πλεκτική, κατασκευές με μεικτές τεχνικες,ντεκουπαζ, μακραμε, δημιουργική γραφή για παιδιά και ενήλικες, παιδικό εικαστικό τμήμα απασχόλησης, φυτικά καλλυντικά, χειροποίητο σαπούνι …και πολλά ακόμη, κοντά μας και σίγουρα θα βρείτε το σεμινάριο που ταιριάζει στο δικό σας ταλέντο!

Αν είστε ένας άνθρωπος με εσωτερικές καλλιτεχνικές αναζητήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να βρείτε τη δική σας διέξοδο.

Εκθέσεις

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας πραγματοποιούνται εκθέσεις ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής, φωτογραφίας και κοσμήματος και είμαστε πάντα έτοιμοι να φιλοξενήσουμε διαφορετικές νέες προτάσεις .

Αν είστε καλλιτέχνης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και για την δική σας έκθεση.

Bazaars

Τα μπαζαρ στην Καλλικαντζουρα έχουν γίνει επάξια ίσως τα καλύτερα γεγονότα κάθε έτους!

Ανάλογα με την εποχή και σε κάθε ευκαιρία δίνουμε τη δυνατότητα σε πολυάριθμους χειροτέχνες ερασιτέχνες να παρουσιάσουν τις μοναδικές δημιουργίες τους.

Αν είστε δημιουργός μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας συμπεριλάβουμε σε ένα από τα διάσημα πλέον μπαζαρ μας!!

Events

Οργανώνουμε live μουσικές βραδιές με πολλά διαφορετικά είδη μουσικής, party με διάφορες θεματικές, karaoke, παρουσιάσεις βιβλίων και ποιητικών συλλογών, κουκλοθέατρο , αφηγήσεις παραμυθιών, μικρές θεατρικές παραστάσεις, standup comedy, και πολλά άλλα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε πολλούς καλλιτέχνες μουσικούς και ηθοποιούς να αναδείξουν τη δουλειά τους και να γίνουν ευρύτερα γνωστοί.

Αν είστε ένας από αυτούς τους ΄΄ανήσυχους ανθρώπους ΄΄ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας συμπεριλάβουμε σε μια από τις μοναδικές δράσεις μας!!

Eshop

Οι ανάγκες της εποχής που ζούμε μας ώθησαν στη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος όπου θα φιλοξενούμε τις ιδέες διαφόρων καλλιτεχνών.

Σε αυτό θα μπορεί ο καθένας να αγοράζει, σε προσιτές τιμές , χειροποίητες δημιουργίες μέσα από μια μεγάλη γκάμα ειδών και κατηγοριών.

Αν είστε ένας από αυτούς τους δημιουργός που θέλει να προτείνει τις χειροποίητες ιδέες του ή να διευρύνει τους επαγγελματικούς του ορίζοντες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας συμπεριλάβουμε στην ομάδα καλλιτεχνών μας!!