Παιδική Απασχόληση

Διάρκεια: 90′ / εβδομάδα

Συναντήσεις: 1 / εβδομάδα

Κύκλος Μαθημάτων: από Οκτώβριο έως Ιούνιο

Κόστος: 30 € / μήνα ή 10 € / φορά

Τι θα μάθω;


Μαθαίνουμε να ζωγραφίζουμε ερχόμαστε σε επαφή με τον πηλό παίζουμε θεατρικά παιχνίδια κατασκευάζουμε εποχικές χειροτεχνίες.

Κατά τη διάρκεια των κατασκευών το παιδί απορροφάται, οργανώνει τη σκέψη του, βλέπει τι χρειάζεται να κάνει και τι πρέπει να προσέξει, φτάνοντας στο επιθυμητό αποτέλεσμα με βοήθεια και καθοδήγηση.

Στην Καλλικαντζούρα πιστεύουμε στην ελεύθερη έκφραση των παιδιών, στο να καλλιεργήσουμε και να δώσουμε πνοή στα ιδιαίτερα ταλέντα τους!

Τα παιδιά χρησιμοποιούν το μυαλό και τα συναισθήματά τους όταν ασχολούνται με τη φυσική πράξη της σχεδίασης!

Η ενασχόληση του παιδιού με τις κατασκευές είναι πολύ σημαντική από μικρή ηλικία. Είναι μια διαδικασία πολύ βασική για τη δημιουργικότητά του και για την αντίληψη του κόσμου γύρω του!

Κατά τη διάρκεια των κατασκευών το παιδί απορροφάται, οργανώνει τη σκέψη του, βλέπει τι χρειάζεται να κάνει και τι πρέπει να προσέξει, φτάνοντας στο επιθυμητό αποτέλεσμα με  βοήθεια και  καθοδήγηση.

Στην Καλλικαντζουρα  πιστεύουμε στην ελεύθερη έκφραση των παιδιών, στο να καλλιεργήσουμε και να δώσουμε πνοή στα ιδιαίτερα ταλέντα τους!

Καθώς οι βροχερές μέρες έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους και οι έξοδοι περιορίζονται  ψάχνουμε ιδέες για δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Για να μην κολλήσουν μόνο σε τηλεόραση, tablet και ηλεκτρονικά.

Το πολύχρωμο και φιλόξενο εργαστήρι της Καλλικαντζουρας σας περιμένει για δημιουργία όπως κάθε Κυριακή τα τελευταία τρία χρόνια.

Στο ΄΄Εργαστήρι Καλλικαντζούρα΄΄ φέτος και πάλι θα παίξουμε και θα δημιουργήσουμε . Το κάθε μάθημα θα είναι μοναδικό και αυτοτελές. Όλα τα υλικά για κάθε μάθημα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή κάθε φορά εκτός από κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις.

Η συμμετοχή των παιδιών στον κύκλο δραστηριοτήτων  είναι μηνιαία και είναι απαραίτητη η εγγραφή τους. Αφορά παιδιά ηλικίας από πέντε έως δώδεκα ετών.

Πόσο κοστίζει/Διαρκεί;


Το μάθημα της Παιδικης απασχολησηςείναι ομαδικό,έχει διάρκεια 90′ την εβδομάδα, πραγματοποιείται όλο το χρόνο και κοστίζει 30,00 ευρώ το μήνα ή 10.00 την κάθε φοραΗ εγγραφή στο μάθημαείναι δωρεάν.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος