ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, τα προϊόντα που αυτή περιλαμβάνει αποστέλλονται με δαπάνη του Επισκέπτη ή Χρήστη στον χώρο που έχει υποδειχθεί κατά την υποβολή της παραγγελίας με εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργάζεται το «KALLIKANTZOURA-ESHOP» με σκοπό την εξασφάλιση της μέγιστης ασφάλειας της διαδικασίας αποστολής. Σε κάθε περίπτωση, ο Επισκέπτης ή ο Χρήστης θα ενημερώνονται για το κόστος αποστολής πριν από την ολοκλήρωση της κάθε παραγγελίας.

Ο χρόνος αποστολής του προϊόντος υπόκειται σε επιφύλαξη εξαιτίας της διαθεσιμότητας του παραγγελθέντος προϊόντος στις αποθήκες του καταστήματος, καθως και στην περιπτωση προιοντων τα οποία κατασκευαζονται μονο κατοπιν παραγελιας και ως εκ τουτου θελουν αλλους χρονους τους οποιους θα ενημερωνει τον επισκεπτη ή χρηστη κατά την διαρκεια της παραγγελιας του , καθώς και σε λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. δυσμενείς καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ). Σε κάθε περίπτωση θα αποστέλλεται ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (email) για την όποια καθυστέρηση.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

9.1 Η ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) είναι εφικτή μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο «KALLIKANTZOURA-ESHOP».

9.2 Σε περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία παραγγελίας αλλά δεν μείνατε πλήρως ικανοποιημένοι από την αγορά σας, έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση πώλησης εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας, υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν θα είναι αχρησιμοποίητο, στην αρχική του κατάσταση και χωρίς σημάδια φθοράς.

9.3 Σε περίπτωση μη παραλαβής του προϊόντος λόγω απουσίας του παραλήπτη, το προϊόν είτε παραμένει στην Μεταφορική Εταιρεία είτε επιστρέφεται στον Δημιουργό ή στην εδρα της εταιριας. Εάν ο αγοραστής επιθυμεί να ορίσει νέα ημερομηνία αποστολής και παραλαβής του προϊόντος, οφείλει να ενημερώσει σχετικά το «KALLIKANTZOURA-ESHOP» μέσω email και κατόπιν επικοινωνίας του «KALLIKANTZOURA-ESHOP» με την Μεταφορική Εταιρεία να οριστεί νέα ημερομηνία αποστολής με χρέωση του αγοραστή.

9.4 Η εν γένει πολιτική ακύρωσης της παραγγελίας και επιστροφής του προϊόντος ορίζεται από το «KALLIKANTZOURA-ESHOP», το οποίο ευθύνεται μόνο για την τήρηση της ορθής διαδικασίας πώλησης του προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση και με βάση την παράγραφο 10 του άρθρου 4 του Νόμου 2251/1994, ως αυτός ισχύει σήμερα, το επιτρεπόμενο για επιστροφές χρονικό διάστημα δεν πρέπει να ξεπερνά τις 14 ημερολογιακές ημέρες από την ολοκλήρωση της παραγγελίας.