Μέσα απο το eshop της Καλλικαντζούρας, μπορεί οποιοσδήποτε να βγάλει χρήματα. Είτε είσαι δημιουργός και πουλάς στο eshop μας είτε όχι, μπορείς να αυξήσεις το εισόδημά σου απλά προωθόντας τα προϊόντα που θα βρείς σε όλο το eshop.

Πώς; Μέσω του απλού μας προγράμματος Affiliate Marketing.

Μην σε τρομάζει ο όρος. Είναι πάρα πολυ απλό και με σωστή οργάνωση και συνέπεια μπορεί να αποφέρει σημαντικά κέρδη χωρίς κανένα απολύτως κόστος. Χρειάζεσαι μόνο όρεξη και χρόνο.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Εξ ορισμού, το Affiliate Marketing είναι μια ρύθμιση παραπομπής στην οποία ένας ηλεκτρονικός λιανοπωλητής (διαφημιζόμενος) σας πληρώνει μια προμήθεια όταν οι χρήστες αγοράζουν ένα προϊόν μετά από την δική σας παρέμβαση.

Η Καλλικαντζούρα σας πληρώνει μια προμήθεια για κάθε αγορά που προκύπτει από εσάς ανεξαρτήτως προέλευσης. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε στον κόσμο να αγοράσει από το eshop μας οτιδήποτε.

Είτε είστε δημιουργός είτε όχι, με το πρόγραμμα Affiliate Marketing , σας εκδίδουμε έναν προσωπικό κωδικό. Αυτός ο κωδικός αποτελεί και έκπτωση για τον τελικό αγοραστή και είναι μοναδικός.

Παροτρύνοντάς τους να αγοράσουν από το eshop μας με την χρήση του κωδικού σας, κερδίζετε και εσείς αλλά και εκείνοι. Αυτό γιατί εκείνοι θα απολαύσουν την έκπτωση που αναλογεί στον κωδικό σας (-5% στο συνολικό ποσό της παραγγελίας) αλλά και εσείς θα κερδίσετε την προμήθεια πώλησης (5% από την τελική αξία των προϊόντων της παραγγελίας του πελάτη) .

Με άλλα λόγια, κερδίζετε μια προμήθεια όταν κάποιος κάνει μια ενέργεια (δηλαδή αγοράσει ένα προϊόν μέσω εσάς). Και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο. Επικοινωνείτε τον κωδικό σας για αγορές στο eshop μας και απλά περιμένετε κάποιος να αγοράσει χρησιμοποιώντας τον κωδικό σας.

Εσείς θα κερδίσετε το 5% της αξίας των προϊόντων που πλήρωσε ο πελάτης. Μοναδική προϋπόθεση είναι να έχει χρησιμοποιήσει τον κωδικό σας στο αντίστοιχο πεδίο “Κωδικός έκπτωσης” κατά την παραγγελία του στο eshop μας. Έτσι, εμείς θα ξέρουμε πως η συγκεκριμένη πώληση προέκυψε με κάποιο τρόπο μέσω εσάς και τα χρήματα θα πιστωθούν στον λογαριασμό σας στο τέλος του μήνα.

Κατά την εγγραφή σας στο πρόγραμμα, είτε είστε δημιουργός ,είτε όχι, σας εκδίδουμε ένα μοναδικό κωδικό ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στα στοιχεία σας. Επομένως κάθε κωδικός είναι μοναδικός.

Άρα εμείς γνωρίζουμε τα στοιχεία του affiliate στον οποίον ανήκει ο κωδικός που χρησιμοποιήθηκε σε κάθε αγορά.

Εσείς αντίστοιχα, μόλις πραγματοποιηθεί μια πώληση στην οποία χρησιμοποιήθηκε ο κωδικός σας, ενημερώνεστε από εμάς μέσω email ώστε να γνωρίζετε τα κέρδη σας από αυτήν την πώληση. Τόσο απλά.

Στο πρόγραμμά μας δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ούτε στον τρόπο προώθησης, ούτε στον αριθμό των προϊόντων που προωθεί ο affiliate και το σημαντικότερο, ούτε “ταβάνι” στα κέρδη του.

Είτε είστε και δημιουργός είτε απλά affiliate, τα κέρδη σας πιστώνονται στο λογαριασμό τραπέζης που μας έχετε δώσει, στο τέλος κάθε μήνα, από το πρώτο κιόλας λεπτό του ευρώ €.

Καθώς ο καθένας χρησιμοποιεί διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, εμείς προτείνουμε να προωθήσετε τα προϊόντα εκεί που έχετε τους περισσότερους φίλους ή εκεί που πιστεύετε πως το κοινό σας θα ενδιαφέρεται περισσότερο για τα προϊόντα μας.

Φυσικά. Μπορείς να κατεβάσεις τον οδηγό μας για το πρόγραμμα Affiliate Marketing (εδώ) ώστε να λάβεις περισσότερες λεπτομέρειες για το τρόπο που λειτουργεί. Ο οδηγός θα σε βοηθήσει και με παραδείγματα για το πώς μπορείς να ξεκινήσεις να βγάζεις χρήματα απλά προωθώντας τα προϊόντα μας.

Συμπλήρωση φόρμας ενδιαφέροντος Affiliate

Συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα με τα απαραίτητα στοιχεία που χρειαζόμαστε ώστε να δημιουργηθεί η καρτέλα σας στην λίστα μας και να σας αποσταλεί κωδικός Affiliate.

  • Γιατί χρειαζόμαστε τηλέφωνο και email;

Για προφανείς λόγους αμεσότητας στην επικοινωνία μας καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας.

  • Γιατί χρειαζόμαστε IBAN;

Χρειαζόμαστε έναν λογαριασμό IBAN στον οποίο θα καταθέτουμε κάθε μήνα τα κέρδη σας.

Σε κάθε περίπτωση, δεσμευόμαστε τα στοιχεία σας να χρησιμοποιηθούν καθαρά για λόγους συνεργασίας μας.